älsk


neuuu


My scythe - I like to keep it next to where my heart used to be.


4


---


new


köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar


75%


det här med självförsvar..





http://www.kissies.se/?p=539#comments


Jag läser Kissies blogg. Jag erkänner. Jag finner henne underhållande. Men hennes attityd.. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hon får kritik från en upprörd kvinna, vars kompis lillasyster tagit livet av sig pga Kissies timglasideal. Inte ens timglas, snarare tändsticksideal. Kissies försvar?

"Jag skrev det här om att låren inte ska gå ihop + magen inte ska vika sig för ca.. 2 dagar sen? Så du menar att hon har hunnit svälta sig på 1 dag (för hon dog igår skrev du ju)" - Läs om, läs rätt. Det var när du skrev inlägget som hon fick nog.

"”Detta e den andra personen jag vet som tagit livet av sig pga saker du skrivit i din blogg”, jasså..? Det säger du, var den andra männsikan inte värd att nämna i din blogg då eller? Det var den här personen? Varför är det då?" - Hon nämnde ju den andrapersonen. Och lär dig svensk grammatik, jag förstår inte vad du säger.

Och nu börjar det roliga. Påhoppen.

"Jo det ska jag förklara, för du är så avundsjuk så det är inte sant." - Vänta, vänta whoaa. Den här logiken och exakta försvartalet använder bl.a. omogna fjortisar som vägrar inse att de har brister. "Det är inte mig det är fel på, du är bara avundsjuk."

"Du retar dig galen på mig, dag efter dag när du sitter där och läser min blogg, mina intervjuer i tidningar där jag spelar min roll som du vet finns för jag har förklarat den sååå många gånger. Men du kan inte accp den, för du har problem med dig själv.
" - Står det någonstans att hon följer din blogg?

"Jag är ledsen men du ser fan mig inte bra ut någonstans, du har ingen bra personlighet" - Vad har det med något att göra? Personangrepp är inte bästa försvar.

"och f*n mig ingen moral för man sitter INTE och anklagar någon för att ligga bakom självmord." - Vad ska man göra då? "En bloggerska förstörde min kompis lillasysters liv, men jag kommer sitta och göra ingenting för att jag kan ju inte anklaga en kändis för något sådant..!" Moral är precis det hon har, det är det du inte har.

"Du får f*n skärpa dig och jag hoppas du skämms, och ja, jag får fan tycka vad jag vill om dig och jag VET visst du bryr dig även om du skriver att du inte gör det." - Varför skulle hon bry sig?

 

"Du är en fet och ful männsika med en hemsk personlighet och du kommer inte komma någonstans i livet. Du är 26 år gammal, skärp till dig och skaffa dig ett jobb. Du äcklar mig." - As I said, personangrepp är inte bästa försvar. Sluta ge dig in i bråk du inte kan hantera, Kissie.


va?

 


Älskvärda jävla sepe.


en natt utan sömn.





jag är fruktansvärt förälskad i det här mongot.


zeitgeist


RSS 2.0