I'm falling in love with your favorite song


Jag rear ut min själ - Allt ska bort


Sharpen my body like a pen


Midsommar.




Jag är inne på klubben, var är du?

What has it got for me?









We have a thing in common, this was meant to be.



Jag saknar dig. There, I said it. Jag saknar dig som.. fan. You keep me sane. Jag står inte ut här. Ta mig härifrån. Ta bort mig från Stockholm. Ta bort mig från idioterna. Snälla. Jag behöver dig.

Jag bröt smått ihop idag. Saknad, ilska, alkohol, irritation och idioter kan vara skadligt för din hälsa. Jag står inte ut. Jag måste bort. Bort bort bort. Idioter på bussen, på stan, hemma, på internet, jag kommer inte ifrån dom. Er. Jag kommer inte ifrån er. Jag hatar er. Jävla idioter.

Men det är inte bara lite för långsamma tjockisar och skrikande ungar som snortat fyra kilo tjack innan de går på bussen jag stör mig på. Nejnej. Vi har idioter worldwide. Fundamentalister, inskränkta puckon, alldeles för pundiga pundare, folk med ADHD, folk som tillåter sig själva att vara överviktiga, handikappade, efterblivna, folk med alldeles för stora väskor som tror att det är helt ok att stanna mitt på en gata och fundera, mammor med barnvagnar som går bredvid varandra jättelångsamt så man inte kommer förbi, attentionwhores, P12or, know-it-allpuckon, fjortisar, wannabegangsters, riktiga gangsters, folk som tjänar överdrivet mycket pengar på att göra ingenting, ja listan är lång. Jag blir bara mer och mer irriterad ju mer jag skriver.

Jag har ett lyckligt liv. Bra uppväxt, det går bra i skolan och allt såntdär. Jag har bara ett enda problem. Andra människor.

Trion från Dystopin






dance, fucker, dance!



Jag har hört att ni är rädda för mig. Det borde ni vara. Var på er vakt när ni är omkring mig, använd grammatiskt korrekt svenska och ha lite hyfs. Gå inte fram och dra i mitt hår, vilket de flesta tror är ok. (God damn it, går vi i tvåan eller? Man uttrycker inte sin kärlek genom att dra flickan i håret längre, naiva jävla äckel.) Jag skadar er om ni gör någonting med mig utan att fråga innan. Jag tänker fanimej inte sluta vara hatisk förrän människorna omkring mig slutar vara idioter. Jag är dryg, bitter och hatar mänskligheten. Du är inget undantag.

Ja, så det var en introduktion om mig. Undrar ni något, fråga inte.

Identity



RSS 2.0