vår


law of averages.



Intressant hur förutsägbara och primitiva människor är. Att alla agerar och reagerar som man förväntar sig. Kan ingen göra mig förvånad?
Nej men jag är nöjd med livet. Allt är bra just nu.

Kalla mig bitter.





Vad är det Radiotjänsten skriver i sin reklam nuförtiden på bussarna? TV görs för dig? Något sånt är det. Om TV görs för den lilla människan, hur kommer det sig då att att skitprogram som Wipe Out och Hjälp! Jag är med i en japansk TVshow går? Är vi svenskar så beroende av att skämma ut oss? Kanske inte skämma ut oss själva, men kanske att SE folk skämma ut sig? Jag vet inte. Det är något som har gått otroligt snett. Vi är jätterädda för att skämma ut oss, men när någon gör det, då jävlar skrattar vi åt det.

Jag stod i Slussen för bara någon timme sen, väntade på bussen hem. En tant kom springandes, eller vad man ska kalla det, hennes buss skulle precis åka. Hon snubblar på någon gatusten som ligger löst, hon ramlar och det kändes som att allting stannade upp. I en millisekund stod allt stilla, all fokus var på den här stackars tanten som såg ut att nästan ha brutit benet. Vad är det jag hör? Vad är det jag ser? Ett gäng på fem-sex tjejer i 15-16årsåldern står precis bredvid och dom.. skrattar! En medelålders man hjälpte henne upp och tanten gick iväg, relativt oskadad. Tonåringarna skrattade så de grät.

Jag blev rasande, jag stod och skakade. Jag ville gå fram och ge idioterna den käftsmäll de förtjänade. Skrika att när de en dag bryter benet när de springer till bussen ska jag skratta åt dom. Men nej, det gjorde jag inte. Då skulle det ju vara jag som var otrevlig. Jag tog en cigarett och skingrade tankarna. Frågade tanten om det gick bra och var hon skulle.

..kan det vara så att det bara är ungdomar som är onda? Nja. Hitler var ju drygt 44 när han tog makten, om man ska vara sån. Nej, jag tror faktiskt att människor i grund och botten är onda. Hela botten. Speciellt kvinnor.
Drar jag orimliga slutsatser? Kom hit och skjut mig då. You know my name, look up my number.

epic.


episkt påsklov, drog på mig en helvetisk feber dock. börjar bli frisk nu. puws.

Here comes la breeze




Yeah, I wanna F ya.


Vissa dagar är jag så lycklig att jag skriker i regnbågens alla färger. Idag var en sån dag.

RSS 2.0